Vespa Helmen

Levering

Vespa Helmen 

Op zoek naar de originele Vespa helm? Geniet van een veilige rit op uw Vespa scooter: origineel Italiaanse Vespa scooterhelmen en motor helmen bij Ves-Parts.com
 

Vespa Helmen

Houd uw hoofd erbij.

Met een originele Vespa scooter helm rijdt u zorgeloos rond op uw Italiaanse tweewieler! Doe het in stijl en geniet van uw rit met een door Vespa ontworpen helm. Maar hoe zorgt u dat u de juiste maat koopt? Kijk dan gauw hier: Vespa helm maat meten.

Vespa Scooter Helmen

Een echte klassieker zijn de retro PX jet-helmen. Gaat u voor iets meer luxe? Kies dan voor een helm met opklapbaar visier, zoals de Visor 2.0. Voor een comfortabele, langere scooterrit is er de Vespa VJ helm, voorzien van dubbel vizier en extra ademende binnenvoering.

Vespa helmen zijn uitgebreid getest volgens de laatste veiligheidsspecificaties. Uiteraard zijn Vespa helmen voorzien van het ECE keurmerk, de Europese norm voor de veiligheid van scooter- en motorhelmen. Zo weet u zeker dat u veilig van uw scooterrit kunt genieten.

Vespa Helm Vizier

Voor de helmen zijn diverse vizieren beschikbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld uw PX jet-helm achteraf voorzien van een vizier. Veel visieren zijn in verschillende kleuren beschikbaar, bijvoorbeeld een heldere variant en een getint vizier met 'smoke'-glas. Overigens zijn Vespa vizieren niet van glas maar van extra gehard polystyreen met kraswerende en ontspiegelende laag.

U bent momenteel in de categorie Vespa Helmen. Deze categorie bevat subcategoriën.