Alle Vespa Helmen

Alle Vespa Helmen 

per pagina
Toont 1 - 24 van de 75 items
Toont 1 - 24 van de 75 items

Alle Vespa Helmen

Vespa Helmen: Origineel Italiaanse Vespa helmen tegen scherpe prijzen. Met een originele Vespa scooter helm rijdt u zorgeloos rond op uw Italiaanse tweewieler! Doe het in stijl en geniet van uw rit met een door Vespa ontworpen helm. Maar hoe zorgt u dat u de juiste maat koopt? Kijk dan gauw hier: Vespa helm maat meten.

Vespa Jethelmen of Helmen met vizier

Er zijn diverse helmen verkrijgbaar: De echte, oude 'retro' exemplaren zonder vizier zijn natuurlijk klassiekers. Met een Vespa helmbril rijdt u in klassieke stijl op uw Vespa. Deze kunt u daarnaast voorzien van extra comfort dankzij een opklikbaar helm vizier. Deze is nu ook in de originele, oude bolvorm verkrijgbaar.
Indien u - ietsje moderner - nog meer comfort prefereert, zijn er ook diverse helmen verkrijgbaar met een opklapbaar vizier. De VJ helmen hebben zelfs twee vizieren: Een grote tegen regen, wind en vuil, en een kleiner zonnevizier.

Nu tijdelijk gratis verzending op alle Vespa Helmen

Wanneer u een Vespa helm bestelt ontvangt u nu tijdelijk gratis verzending. Deze actie geldt voor alle Vespa helmen, jethelmen en integraalhelmen voor verzending van de helm naar Nederland of België. Voor andere landen ontvangt u een gelijk bedrag aan korting op uw verzendkosten. Let op: Dit is een tijdelijke actie!

U bent momenteel in de categorie Alle Vespa Helmen. Deze categorie bevat 75 producten