Vespa Scooter Lakreparatie en Lakwerk

Vespa Scooter Lakreparatie en Lakwerk 

Toont 1 - 11 van de 11 items
Toont 1 - 11 van de 11 items

Vespa Scooter Lakreparatie en Lakwerk

Vespa Lakstiften

Hebt u een kleine lakbeschadiging aan het plaatwerk van uw Vespa scooter? Lelijke plekjes in uw lakwerk lost u eenvoudig zelf op met een originele Vespa lakstift van Piaggio. Deze Vespa lakstiften voorkomen roest van het kale plaatwerk en zorgen ervoor dat beschadigingen van uw Vespa netjes zijn weggewerkt.

Voor enkele matte lakken of metallic lakken wordt geadviseerd om na het aanbrengen van de juiste kleur met de lakstift af te werken met een transparante afwerklak / toplak. Deze lak zorgt voor het matte effect of geeft de metaalachtige metallic glans. En extra voordeel is de aanvullende water- en UV-bescherming.

Vespa Spuitlakken

Geven uw Vespa weer kleur.

Voor grotere beschadigingen is een Vespa lakstift wellicht niet afdoende. In dat geval kunt u kiezen voor een rigoreuze aanpak: Het bijwerken met een Vespa spuitlak uit een spuitbus. Deze geven een nog strakker en netter resultaat, echter is hier wel wat meer ervaring voor vereist. Vaak is het beste om de ondergrond eerst lichtjes op te schuren, of in elk geval goed te ontvetten. Vervolgens kan de spuitlak in meerdere, dunne lagen worden aangebracht.

Welke Vespa plaatwerkkleur u ook hebt, voor de meeste recente Vespa scooters hebben we de juiste kleuren in ons assortiment! Zowel als lakstift of spuitbus. Zo bent u in elk geval zeker van de juiste kleur, of het nu een Vespa Primavera, Sprint, LX, Vespa S of Vespa PX is.

U bent momenteel in de categorie Vespa Scooter Lakreparatie en Lakwerk. Deze categorie bevat 11 producten