Categorieën

Levering

Disclaimer

Hoe verwerken we uw persoonsgegevens?

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. 
De persoonlijke informatie die u ons verschaft zal ten alle tijde vertrouwelijk wordt behandeld. De informatie die we van u ontvangen, wordt alleen gebruikt voor onze dienstverlening. Uw persoonlijke gegevens worden alleen benut om uw bestelling naar behoren af te handelen. We zullen uw persoonlijke gegevens niet ter beschikking stellen aan andere partijen die niet direct verbonden zijn aan of deel uitmaken van onze organisatie. Wij verstrekken uw gegevens nooit aan derden. Wanneer u aangeeft dat u informatie van ons wilt ontvangen, vindt u in elk bericht instructies over de manier waarop u uit de mailinglist kunt worden verwijderd. 
Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en zullen alles in het werk stellen om uw persoonlijke informatie te beschermen. 

Met vriendelijke groet,
Ves-Parts / 2wielerdirk

Identiteit

Ves-Parts.com is een site van 2wielerdirk: de onafhankelijke Vespa specialist. 2wielerdirk opereert geheel onafhankelijk en is op geen enkele wijze verbonden met en wordt op geen enkele wijze ondersteund door  Piaggio & C. S.p.A., Vespa of een van haar merken. Kortom: voor Vespa-liefhebbers, door Vespa-liefhebbers. KVK-nr: 27303607, IBAN: NL39RABO0126637121, Bic-code: RABONL2U

Disclaimer

Alles voor de Vespa/2wielerdirk (Kamer van Koophandel: 27303607), hierna te noemen 2wielerdirk, verleent u hierbij toegang tot www.ves-parts.com ("de Website") en nodigt u uit het aangebodene te kopen. 2wielerdirk behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen. 

Beperkte aansprakelijkheid

2wielerdirk spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. 
De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van 2wielerdirk. 
Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met 2wielerdirk.De inhoud van de Website wordt gedeeltelijk langs geautomatiseerde weg verkregen. 2wielerdirk doet haar uiterste best deze inhoud zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Desondanks is het mogelijk dat deze inhoud onvolledig, achterhaald en/of onjuist is. 
Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op de Website. 2wielerdirk oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit, maar zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.
Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan 2wielerdirk nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.