Vespa Helmen VJ

Vespa Helmen VJ 

Toont 1 - 8 van de 8 items
Toont 1 - 8 van de 8 items

Vespa Helmen VJ

De Vespa VJ helmen zijn kwaliteitshelmen van Vespa. Italiaanse ontwerp, gemaakt in Italië. De kleuren zijn gelijk aan de modelkleuren van de Vespa scooters. Naast de handige micrometische snelsluiting, vizieren en ABS buitenzijde, is de Vespa VJ helm voorzien van een hoogwaardige binnenvoering.

Vespa Helm met uitneembare Binnenvoering om te wassen

De binnenzijde van de Vespa VJ helmen is extra ademend en voorzien van een gepatenteerde binnenvoering. Deze bestaat uit hypo-allergeen materiaal in verschillende diktes; door Vespa de 3D-binnenvoering genoemd. Het handige van deze binnenzijde is dat deze uitneembaar is: U kunt de voering uit de helm halen om hem bijvoorbeeld te wassen of uit te laten drogen. 

Vespa Helm met Dubbel vizier

De VJ helmen zijn daarnaast voorzien van twee verschillende vizieren:

  • Een groot, transparant buitenvizier, om uw gezicht te beschermen tegen neerslag (zoals regen en hagel) en opspattend vuil, zand of modder.
  • Daarnaast bevatten alle VJ helmen een kleiner vizier met getint 'smoke'-glas of zonneglas tegen vervelende schitteringen of een laagstaande zon. Dit vizier is nagenoeg onzichtbaar in te klappen in de schaal van de helm.

De Vespa VJ helmen bevatten beide vizieren. De Vespa VJ1 helmen zijn een iets eenvoudigere variant en beschikken niet over het grote buitenvizier.

U bent momenteel in de categorie Vespa Helmen VJ. Deze categorie bevat 8 producten