Alle Vespa Helmen

Alle Vespa Helmen 

Subcategorieën

 • Helm 25 km uitvoering
 • Helm PIAGGIO Vespa Heritage

  De 'Vespa Heritage open helm' zijn geïnspireerd op vier historische Vespa-modellen en worden gepresenteerd en gedecoreerd in hun originele kleuren. 

  De zachte, hypo-allergene voering biedt comfort tegen je huid en is verkrijgbaar in een stijlvolle tint tabakbruin. De wangkussens zijn afneembaar en wasbaar.

  Deze helmen zijn ook uitgerust met vijf drukknoopbevestigingen, voor het bevestigen van een vizier of zonnescherm . Ze zijn ook compatibel voor gebruik met veiligheidsbril . De kinriem met het ratelbevestigingsmechanisme is zeer eenvoudig te bedienen. 

  De helm bezit de EG 22.05 veiligheidscertificering. 

  Een ideale allround winnaar! Volledig gekwalificeerde escort voor alle reizen op uw scooter!

 • Hoe meet u de juiste helm maat?
 • Vespa Grafische Helm
 • Vespa Helm Vizieren & toebehoren

  Op zoek naar een nieuw vizier voor uw Vespa helm? Bij Vespa zijn ook enkele jaren nadat een helm verkocht is nog nieuwe vizieren leverbaar. Zo kunt u uw Vespa helm repareren en weer wat langer mee laten gaan.

  Vespa Smoke Vizier

  Voor sommige helmen zijn ook alternatieve vizieren verkrijgbaar, zoals een donker getint (smoke) exemplaar, of een vizier in een bepaalde kleur. Voor de echte klassieke look zijn er ook bolvormige vizieren: Het  Vespa helmvizier zoals het vroeger was.

  Vespa Helm Bril

  Hebt u liever een jethelm zonder vizier? Ook dan kunt u uw ogen vrij houden van wind, regen en stof met de klassieke Vespa vliegeniersbril, de zogenaamde retro goggles: De originele Vespa helmbril, een klassieker!

 • Vespa Helmen Colourful Colours

  Op zoek naar een kleurrijke scooterhelm of integraalhelm voor uw Vespa motorscooter? De Vespa Colours helmen hebben een klassieke look gecombineerd met een vrolijke kleur. De helmen zijn dankzij de drukknopen geschikt voor een Vespa PX zonneklep of vizier.

  Klassieke Retro Vespa Helmen

  Kortom: De Vespa Colourful helmen zijn kleurrijke helmen, in de originele klassieke Vespa stijl. Oud gecombineerd met een modern tintje.

 • Vespa Helmen diverse

  Veilig en in stijl op uw Vespa

  Met een originele Vespa scooter helm rijdt u zorgeloos rond op uw Italiaanse tweewieler! Doe het in stijl en geniet van uw rit met een door Vespa ontworpen helm. De Vespa helmen zijn uitgebreid getest volgens de laatste veiligheidsspecificaties en zijn ze voorzien van het ECE keurmerk. Zo weet u zeker dat u veilig van uw scooterrit kunt genieten. Maar hoe zorgt u dat u de juiste maat koopt? Bekijk dan hoe u uw Vespa helm maat kan opmeten.

  Kies voor klassiek of luxe

  Een echte klassieker zijn de retro PX jet-helmen. Deze Vespa helm kenmerkt zich door haar stijlvolle design. Gaat u voor iets meer luxe? Kies dan voor een helm met opklapbaar vizier, zoals de Visor 2.0. Voor een comfortabele, langere scooterrit is er de Vespa VJ helm. Deze Vespa helm is voorzien van dubbel vizier en extra ademende binnenvoering.

  Vespa Helm Vizier

  Voor de helmen zijn diverse vizieren beschikbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld uw PX jet-helm achteraf voorzien van een vizier. Veel vizieren zijn in verschillende kleuren beschikbaar, bijvoorbeeld een heldere variant en een getint vizier met 'smoke'-glas. Overigens zijn Vespa vizieren niet van glas maar van extra gehard polystyreen met kraswerende en ontspiegelende laag.

  Levertijd van de Vespa helmen

  Bij Ves-Parts.com  proberen onze Vespa helmen zo spoedig mogelijk te leveren. De gemiddelde levertijd bedraagt 2 tot 7 werkdagen. Bestellingen worden dagelijks (van maandag t/m zaterdag) verwerkt en verstuurd.

  Track & trace

  Bij het verzenden van uw bestelling kan het pakket via PostNL 24 uur per dag gevolgd worden met het Track & Trace barcodenummer.

 • Vespa Helmen Elettrica

  Vespa Elettrica helmen kopen?

  De nieuwe Vespa helmencollectie is uit! De Vespa Elettrica helmen zijn verkrijgbaar als demi-jet uitvoering zonder vizier als ook in een uitvoering met vizier, zodat u ook bij regen ongestoord de rit op uw Vespa scooter kunt vervolgen.

 • Vespa Helmen Fiber & Carbon

  Vespa Helmen met de hoogste kwaliteit. Dat zijn de de Vespa V-Fiber Jet Special jethelmen. Voor een stijlvolle rit op uw scooter of motorscooter draagt u een van de V-Fiber helmen. Deze combineren hoogwaardige afwerking met een eenvoudige, maar chique stijl.

  Helmen met een langere levensduur

  De V-Fiber zijn speciale jethelmen. In tegenstelling tot de meeste andere helmen zijn ze daarom niet gemaakt van kunststoffen, welke in de loop van tijd bros worden. Hierdoor neemt hun beschermende functie af en werken ze na een bepaalde tijd niet meer. Dit is bijvoorbeeld het geval bij een helm van PE met een geadviseerde maximum gebruiksduur van 3 jaar, of de meeste Vespa helmen van kwaliteits-ABS met een levensduur van ca. 5 jaar.

  Scooterhelmen van Glass Fiber reinforced polyester

  De V-Fiber helmen zijn gemaakt van een glasvezelversterkte polyester en verouderen niet. Hierdoor hebben deze in principe een onbegrensde levensduur. (Mits de helm vrij is van zichtbare en onzichtbare mechanische beschadigingen door bijvoorbeeld vallen of zeer hoge temperaturen.)

 • Vespa Helmen Flags

  Een Vespa Helm met Italiaanse vlag kopen? Neem de Vespa Flags scooterhelm van Vespa. Een jethelm met de vlag van Italië, Engeland of Frankrijk. Zo rijdt u in stijl op uw Vespa scooter!

  Vespa helm met Italiaanse Vlag

  De bekende Italiaanse tricolore op een Italiaanse helm van Vespa. Vanaf nu kan het.

 • Vespa Helmen Limited Edition Specials

  Vespa Helmen Limited Edition Specials

 • Vespa Helmen Modernist
 • Vespa Helmen P-Xential (PX)

  De Vespa PX is een eenvoudige, maar degelijke helm van Vespa. Een Italiaans product tegen een scherpe prijs, maar met de kwaliteit die u van Vespa gewend bent. De Vespa PX of P-Xential is een scooterhelm geschikt voor alle scooters en alle scooterritjes. Het is een jethelm, dus een helm zonder vizier. Dankzij de drukknoppen is het mogelijk een vizier te bevestigen.

  Goedkope Vespa Helm Scooterhelm

  Opzoek naar een goede scooterhelm voor een ritje op uw Vespa? Een Vespa helm zonder poespas: De Vespa PX. Origineel Vespa tegen een scherpe prijs.

 • Vespa Helmen Primavera
 • Vespa Helmen Soft Touch

  De Vespa Soft Touch is een echte klassieker onder de Vespa helmen: Een stijlvol klassiek 'retro' ontwerp, gecombineerd met moderne veiligheid. Deze Vespa jethelm wordt geleverd in de originele Vespa kleuren en is voorzien van een zonneklep en afgewerkt met eco-lederen zijflappen.

  Klassieke Vespa Helm

  Helaas is de Soft Touch een model uit de collectie van vorig jaar. De helmen die nu nog verkrijgbaar zijn, zijn uitlopend en zullen daarna niet meer verkrijgbaar zijn. Kortom: Zoekt u de Vespa Soft Touch helm? Bestel nu de laatste exemplaren bij Ves-Parts.com: Alles voor uw Vespa! De helmen zijn opgevolgd door de nieuwe Vespa Colourful en PX helmen.  Klik hier voor meer informatie daarover.

 • Vespa Helmen V-Stripes

  Vespa V-Stripes zijn demi-jethelmen met een herkenbare lijn over het midden van de helm, de 'V-Stripes trim' De helmen gemaakt van het stevige materiaal ABS aan de buitenzijde en een innovatieve 3D-binnenvoering. De helm is makkelijk op te zetten dankzij de handige micrometische snelsluiting.

  V-Stripes: Helm met opklapbaar vizier

  Naast het opvallende ontwerp zijn de Vespa V-Stripes helmen voorzien van een opklapbaar vizier. Het is daarom een zo genaamde demi-jethelm. Het vizier is ergonomisch gevormd zodat u er geen last van heeft tijdens het rijden, maar beschermt u tijdens uw scooterritje wel tegen neerslag en opspattende modder.  Het visier is bevestigd aan een metalen scharnier, in de kleur van de helm. 

 • Vespa Helmen Visor

  De Vespa Visor is een scooterhelm van Vespa. Deze helm heeft een ABS buitenschaal in de specifieke Vespa kleuren. Daarnaast is de helm voorzien van een opklapbaar vizier en een nauwkeurige, 'micrometrische' snelsluiting.

 • Vespa Helmen VJ

  De Vespa VJ helmen zijn kwaliteitshelmen van Vespa. Italiaanse ontwerp, gemaakt in Italië. De kleuren zijn gelijk aan de modelkleuren van de Vespa scooters. Naast de handige micrometische snelsluiting, vizieren en ABS buitenzijde, is de Vespa VJ helm voorzien van een hoogwaardige binnenvoering.

  Vespa Helm met uitneembare Binnenvoering om te wassen

  De binnenzijde van de Vespa VJ helmen is extra ademend en voorzien van een gepatenteerde binnenvoering. Deze bestaat uit hypo-allergeen materiaal in verschillende diktes; door Vespa de 3D-binnenvoering genoemd. Het handige van deze binnenzijde is dat deze uitneembaar is: U kunt de voering uit de helm halen om hem bijvoorbeeld te wassen of uit te laten drogen. 

  Vespa Helm met Dubbel vizier

  De VJ helmen zijn daarnaast voorzien van twee verschillende vizieren:

  • Een groot, transparant buitenvizier, om uw gezicht te beschermen tegen neerslag (zoals regen en hagel) en opspattend vuil, zand of modder.
  • Daarnaast bevatten alle VJ helmen een kleiner vizier met getint 'smoke'-glas of zonneglas tegen vervelende schitteringen of een laagstaande zon. Dit vizier is nagenoeg onzichtbaar in te klappen in de schaal van de helm.

  De Vespa VJ helmen bevatten beide vizieren. De Vespa VJ1 helmen zijn een iets eenvoudigere variant en beschikken niet over het grote buitenvizier.

Alle Vespa Helmen

Houdt uw hoofd erbij.

Met een originele Vespa scooter helm rijdt u zorgeloos rond op uw Italiaanse tweewieler! Doe het in stijl en geniet van uw rit met een door Vespa ontworpen helm. Maar hoe zorgt u dat u de juiste maat koopt? Kijk dan gauw hier: Vespa helm maat meten.

Vespa Scooter Helmen

Een echte klassieker zijn de retro PX jet-helmen. Gaat u voor iets meer luxe? Kies dan voor een helm met opklapbaar visier, zoals de Visor 2.0. Voor een comfortabele, langere scooterrit is er de Vespa VJ helm, voorzien van dubbel vizier en extra ademende binnenvoering.

Vespa helmen zijn uitgebreid getest volgens de laatste veiligheidsspecificaties. Uiteraard zijn Vespa helmen voorzien van het ECE keurmerk, de Europese norm voor de veiligheid van scooter- en motorhelmen. Zo weet u zeker dat u veilig van uw scooterrit kunt genieten.

Vespa Helm Vizier

Voor de helmen zijn diverse vizieren beschikbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld uw PX jet-helm achteraf voorzien van een vizier. Veel visieren zijn in verschillende kleuren beschikbaar, bijvoorbeeld een heldere variant en een getint vizier met 'smoke'-glas. Overigens zijn Vespa vizieren niet van glas maar van extra gehard polystyreen met kraswerende en ontspiegelende laag.

U bent momenteel in de categorie Alle Vespa Helmen. Deze categorie bevat subcategoriën.