Vespa Helmen diverse

Vespa Helmen diverse 

per pagina
Toont 1 - 24 van de 47 items
Toont 1 - 24 van de 47 items

Vespa Helmen diverse

Veilig en in stijl op uw Vespa

Met een originele Vespa scooter helm rijdt u zorgeloos rond op uw Italiaanse tweewieler! Doe het in stijl en geniet van uw rit met een door Vespa ontworpen helm. De Vespa helmen zijn uitgebreid getest volgens de laatste veiligheidsspecificaties en zijn ze voorzien van het ECE keurmerk. Zo weet u zeker dat u veilig van uw scooterrit kunt genieten. Maar hoe zorgt u dat u de juiste maat koopt? Bekijk dan hoe u uw Vespa helm maat kan opmeten.

Kies voor klassiek of luxe

Een echte klassieker zijn de retro PX jet-helmen. Deze Vespa helm kenmerkt zich door haar stijlvolle design. Gaat u voor iets meer luxe? Kies dan voor een helm met opklapbaar vizier, zoals de Visor 2.0. Voor een comfortabele, langere scooterrit is er de Vespa VJ helm. Deze Vespa helm is voorzien van dubbel vizier en extra ademende binnenvoering.

Vespa Helm Vizier

Voor de helmen zijn diverse vizieren beschikbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld uw PX jet-helm achteraf voorzien van een vizier. Veel vizieren zijn in verschillende kleuren beschikbaar, bijvoorbeeld een heldere variant en een getint vizier met 'smoke'-glas. Overigens zijn Vespa vizieren niet van glas maar van extra gehard polystyreen met kraswerende en ontspiegelende laag.

Levertijd van de Vespa helmen

Bij Ves-Parts.com  proberen onze Vespa helmen zo spoedig mogelijk te leveren. De gemiddelde levertijd bedraagt 2 tot 7 werkdagen. Bestellingen worden dagelijks (van maandag t/m zaterdag) verwerkt en verstuurd.

Track & trace

Bij het verzenden van uw bestelling kan het pakket via PostNL 24 uur per dag gevolgd worden met het Track & Trace barcodenummer.

U bent momenteel in de categorie Vespa Helmen diverse. Deze categorie bevat 47 producten