Vespa Scooter Modellen

Vespa Scooter Modellen 

Subcategorieën

 • Vespa LX
 • Vespa Primavera
 • Vespa S

  De Vespa S is een model dat voortgekomen is uit de kenmerken van de Special en de Primavera uit de 60 jaren. Sportief, dynamisch en origineel zijn het handelsmerk voor de nieuwe Vespa S. Het model heeft een kenmerkende rechthoekige koplamp en ronde chromen displays.

  Buddyseat Vespa S

  De buddyseat is in een typische seventies-look, te verkrijgen in 2 versies, de eenpersoons Sport op de 50cc, een tweepersoons Touring voor de 125cc. Hierbij geldt dat de buddyseats uitwisselbaar zijn. De voorzijde heeft een sportief uiterlijk gekregen door het sierlijke chromen opzetstuk op het voorspatbord. Achter heeft de S een opvallend achterlicht.

  Vespa S Modellen

  Vespa S Scooter 45km 4T
  Vespa S Scooter sport 45 km 4T4V

 • Vespa Sprint

Vespa Scooter Modellen

De scooter. Het origineel.

Vespa Scooters zijn een way of life. In 1946 werd Piaggio beroemd met de productie van scooters die de naam Vespa (wesp) kregen. Mode, design, film en muziek. Jonge mensen ondervonden een nieuwe manier van vrijetijdsbesteding; Hippe mobiliteit in een trendy jasje. Anno 2007 heeft Vespa die hype nieuw leven in met de ook vandaag nog spraakmakende Vespa S. 

Vespa Primavera

De Vespa Primavera is een ultramoderne Vespa, ontwikkeld voor mobiliteit met een elegant, exclusief ontwerp. Het is het resultaat van de beste technologie van zijn tijd en de evolutie van de voorgaande generaties; een nieuw dashboard met boordcomputer, LED-verlichting en 11 inch voor- en achterwielen.

Vespa S

De Vespa S is een model dat voortgekomen is uit de kenmerken van de Special en de Primavera uit de 60 jaren. Sportief, dynamisch en origineel zijn het handelsmerk voor de nieuwe Vespa S. Het model heeft een kenmerkende rechthoekige koplamp en ronde chromen displays. De buddyseat is in een typische seventies-look, te verkrijgen in 2 versies, de eenpersoons Sport op de 50cc, een tweepersoons Touring voor de 125cc. 

Vespa Sprint

De Vespa Sprint heeft het onmiskenbare charisma van een Vespa - ultramodern, sportief en elegant. Met de compleet nieuwe Vespa Sprint introduceert Vespa de meest sportieve en dynamische "small body" van het moment. De Sprint is een wendbaar, pittig model. Onderscheid u van de menigte. Druk uw eigen stempel op het hectische bestaan. Geniet van uw rit!

U bent momenteel in de categorie Vespa Scooter Modellen. Deze categorie bevat subcategoriën.