Vespa S

Vespa S Scooter sport 45 km 4T4V Bekijk groter

Vespa S Scooter sport 45 km 4T4V

Bij Ves-Parts.com

  • Grootste keus in Vespa!
  • Scherpe prijzen
  • Goede klantenservice
  • Meer dan 2600+ ophaalpunten
  • Advies op maat door onze experts


 
Dit artikel is helaas niet meer leverbaar. Onze excuses voor het ongemak!
SKU

Vespa S Scooter sport 45 km 4T4V Meer informatie

Naam Artikel: Vespa S scooter sport 45 km 4T4V
Merk: Origineel Vespa
Kleur: Mat zwart

Artikelinformatie Complete Vespa S scooter.

Specificaties: 4-takt (4V) uitvoering voor een laag verbruik en goede prestaties.

A way of life, dat was de Vespa in de 60 en 70 jaren al. Mode, design, film en muziek. Jonge mensen ondervonden een nieuwe manier van vrijetijdsbesteding; Hippe mobiliteit in een trendy jasje. Anno 2007 blaast Vespa die hype nieuw leven in met de nu al spraakmakende Vespa S.
De stijl van Vespa:
De Vespa S is een model dat voortgekomen is uit de kenmerken van de Special en de Primavera uit de 60 jaren. Sportief, dynamisch en origineel zijn het handelsmerk voor de nieuwe Vespa S. Het model heeft een kenmerkende rechthoekige koplamp en ronde chromen displays. De buddyseat is in een typische seventies-look, te verkrijgen in 2 versies, de eenpersoons Sport op de 50cc, een tweepersoons Touring voor de 125cc. Hierbij geldt dat de buddyseats uitwisselbaar zijn. De voorzijde heeft een sportief uiterlijk gekregen door het sierlijke chromen opzetstuk op het voorspatbord. Achter heeft de S een opvallend achterlicht.
Prestatie:
Zoals altijd is de body helemaal van staal, uniek in de scooterindustrie, maar dit maakt de Vespa een Vespa. Stabiliteit en een goede wegligging zijn vanzelfsprekend door het beproefde concept van de Vespa LX, waarmee de nieuwe S de basis deelt. De S heeft sportieve hydraulische schokbrekers met eenzijdige wielophanging. De forse 8,6 liter tank zit in de body verwerkt, waardoor de opbergruimte er niet minder om is en het motorblok makkelijk bereikbaar blijft. Het puike remsysteem is een combinatie van een 200 mm stalen schijf voor en een 110 mm trommelrem achter. De lichte en sportieve 50cc is perfect voor dagelijks gebruik in en rond om de stad, en weet een prima acceleratie te combineren met een keurig verbruik. De 125cc is voorzien van een moderne, ecologische 4Takt motor die voldoet aan de strenge Euro 3 standaard richtlijnen. Milieubewust scooteren in hippe Retro-stijl, wat wil een mens nog meer?
Personaliseren:
De Vespa S is in drie sterke kleuren te krijgen; Chique zwart, Vurig rood en Trendy wit. Om de scooter verder te personaliseren zijn er stickersets ontworpen in verschillende motieven en onderwerpen, Flowers, Europe en Sport. Bij het thema Europe zijn bijpassende helmen met de Italiaanse, Engelse en Franse vlag te verkrijgen. Naast helmen zijn er ook andere accessoires te verkrijgen zoals een hoog en laag windscherm, ruime 32 Liter top- koffer met optionele rugsteun, en een chromen achterklapdrager


1 andere producten in dezelfde categorie: vespa s с 95

    Laatste Reviews

    Schrijf uw recensie

    Vespa S Scooter sport 45 km 4T4V

    Vespa S Scooter sport 45 km 4T4V

    Schrijf uw recensie

    Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 320 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 320 points die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 48,00.


    Dit wordt 'm

    Vespa S Scooter sport 45 km 4T4V

    Vespa S Scooter sport 45 km 4T4V

    Dit artikel is helaas niet meer leverbaar. Onze excuses voor het ongemak!