Categorieën

Verzending & Betaling

Alles voor de Vespa/Ves-Parts.com is een site van Italy Parts, de handelsnaam van Tensen Tweewielers Westland: de onafhankelijke Vespa specialist. Voor Vespa-liefhebbers, door Vespa-liefhebbers. Wij opereren geheel onafhankelijk en zijn op geen enkele wijze verbonden met en worden op geen enkele wijze ondersteund door Piaggio of Vespa.

Prijzen

Bij ons vindt u alles voor uw Vespa; van Vespa accessoires en Vespa onderdelen tot complete Vespa scooters. Tevens hebben wij diverse Vespa helmen, Vespa onderhoudsbenodigdheden, en zelfs Vespa kleding, Vespa gadgets en gifts voor de echte Vespa liefhebber! Alle prijzen zijn uitgedrukt in de Euro's inclusief BTW. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en mogelijke fouten.

Verzending

Uw verzending kan worden verzonden zoals u dat wilt. Wij laten al onze orders betrouwbaar verzenden door PostNL.

 1. Binnen Nederland
  • Standaard Verzending: €6,95, ongeacht het gewicht of de omvang. 
  • Avondlevering: €8.49 de bezorging wordt gedaand door PostNL tussen 18.00 en 21.30 uur
  • Aangetekende Verzending: €8,75 wanneer u extra zekerheid wenst bij het verzenden van uw pakket, bijvoorbeeld bij waardevolle bestellingen.
 2. Internationaal 
  Wij leveren zowel in Nederland, België alsook in de rest van Europa. U zult moeten tekenen voor ontvangst. Voor het verzenden van onze artikelen naar België of andere EU-landen kunt u gebruik maken van:

  • Standaard Internationale Verzending: Vanaf €9,95. afhankelijk van geadresseerd land 
  • Internationale aangetekende verzending: Vanaf €14.65. afhankelijk van geadresseerd land 

   Bij bestellingen boven de €200,- verrekenen wij geen verzendkosten voor de volgende landen: Nederland, België, Frankrijk & Duitsland

 • De hierboven genoemde tarieven en gratis verzending gelden niet voor landen buiten de EU en Bulgarije, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Polen, Roemenië, Slovenië en Zweden. Hiervoor geldt het volgende tarief: €23,- voor standaardverzending en €29,- voor verzekerde verzending met track&trace.
 • Voor overige landen geldt een verzendtarief van €36,30.
 • Vanwege de veranderde BTW-regels door de Brexit kunnen wij alleen orders uit het Verenigd Koninkrijk accepteren indien de orderwaarde hoger is dan £135,-. Orders uit het VK met een lagere orderwaarde zullen worden geannuleerd.

Track & trace

Bij het verzenden van uw bestelling kan het pakket via PostNL 24 uur per dag gevolgd worden met het Track & Trace barcodenummer op www.tracktrace.nl. Bellen kan ook: 0900-0570 (vanaf ongeveer 15 uur na verzending).

Bezorgd door PostNL

Betaling

 • Betalingen per giro-/bankoverboeking: Deze dienen voor de verzending van de bestelling op het volgende IBAN bankrekeningnummer te worden overgemaakt: NL73RABO0373282192 t.n.v. Tensen Tweewielers Westland te 's-Gravenzande. (Beschrijving: Ves-Parts.com + het bestelnummer) Bij buitenlandse betalingen kan de BIC-code: RABONL2U worden gevraagd.
 • Bij verzenden onder rembours betaalt u pas wanneer de product(en) worden afgeleverd.
 • U kunt bij ons ook online betalen. Net zo eenvoudig, vertrouwd en veilig als internetbankieren. Alle bekende betaalmethoden worden geaccepteerd:
  • iDEAL
  • Bankoverboeking
  • Creditcards: Carte Bleue, Maestro, Mastercard en Visa
  • Mr. Cash / Bancontact
  • Giropay
  • DIRECT eBanking

En dat alles uiteraard via een veilig versleutelde SSL verbinding met de hoogste beveiligingsstandaarden van onze betaalpartners Mollie en MultiSafepay.

Betaalmogelijkheden bij Ves-Parts

Levertijd

Wij proberen onze artikelen zo spoedig mogelijk te leveren. De gemiddelde levertijd bedraagt 2 tot 7 werkdagen. 
Een uitzondering: Door de exclusiviteit en beperkte oplage van originele Vespa kleding kunnen wij voor deze producten helaas geen exacte levertermijn garanderen. Deze worden op verzoek geproduceerd in Italië. 

Bestellingen worden dagelijks (van maandag t/m zaterdag) verwerkt en verstuurd.

Retourneren

Als consument heeft u het recht om binnen 14 werkdagen na ontvangst van het product de koop te annuleren. Dit is bij Ves-Parts.com geen probleem. Voor artikelen die op de juiste wijze geretourneerd zijn komt de betalingsverplichting te vervallen of wordt het door u betaalde bedrag teruggestort op uw rekening. Ook kunt u kiezen voor bewaren van het bedrag als winkeltegoed voor een volgende aankoop. Alvorens de goederen te retourneren, dient men eerst telefonisch of per e-mail contact op te nemen. 

Retourzendingen waarvan de inhoud zich niet in originele staat bevindt, niet in de originele verpakking zit, of is gebruikt, worden niet geaccepteerd. Elektronica en andere elektrische onderdelen worden alleen retour geaccepteerd in ongeopende verpakking. 

Bij annulering moet de consument het gekochte terugzenden. Voor retourneren worden geen aanvullende kosten in rekening gebracht. De kosten verbonden aan het retour zenden zelf zijn in principe voor rekening van de koper. Deze zijn afhankelijk van de pakketdienst, bestemming, grootte en gewicht van het pakket en kunnen deze variëren van €3,50 tot €25,- plus €5,- per kilo. Wij behouden ons het recht voor om in geval van door u veroorzaakte schade aan geretourneerde artikelen, eventuele kosten in rekening te brengen. Deze retouropties gelden voor alle consumenten, echter bedrijven zijn in principe uitgesloten van het retourrecht. 
Bij het plaatsen van een bestelling bent u akkoord met bovenstaande voorwaarden. Wanneer er onverhoopt artikelen zijn geleverd die niet overeen komen met de bestelling (tenzij overeengekomen met de klant) kan de klant altijd kiezen voor volledige teruggave van zijn geld of voor een geheel kosteloze correctie.