Categorieën

Levering

Over Ves-Parts

Beste bezoeker,

Al ruim 25 jaar ben ik werkzaam in de tweewielerbranche en naast mijn werk zijn oldtimers (Puch, Kreidler, enz.) mijn hobby.

De liefde voor Vespa is ontstaan tijdens een vakantie in Toscana. Daar heb ik het Vespa museum bezocht en ik was op slag verkocht. De Vespa-artikelen die in het museum werden getoond, konden jammer genoeg niet worden verkocht en zodoende ben ik in contact gekomen met een uitgever van Vespa boeken & posters in Italië.

Daarna heb ik op diverse beursen in Nederland en België gestaan om deze artikelen te verkopen. Op een van deze beurzen werd ik er op geattendeerd dat de website te koop aangeboden werd. Dit leek mij een ultieme mogelijkheid om mijn Vespa-artikelen aan een groter publiek te presenteren en mij nog meer te verdiepen in alles wat met Vespa te maken heeft.

Vanaf die tijd is er veel veranderd aan de site en heeft deze zich ontwikkeld tot een Vespa-webshop, waar u terecht kunt voor al uw Vespa-artikelen!

Met vriendelijke groet,
Italy Parts

Bedrijfsgegevens:

Ves-Parts.com is een site van Italy Parts, een handelsnaam van 2wielerdirk: de onafhankelijke Vespa specialist. Wij opereren geheel zelfstandig, onafhankelijk en zijn op geen enkele wijze verbonden met en worden op geen enkele wijze ondersteund door Piaggio of Vespa. Kortom: Voor Vespa-liefhebbers, door Vespa-liefhebbers.  
Wij zijn geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder: 
KVK-nr: 27303607 
IBAN: NL39RABO0126637121 
Bic-code: RABONL2U