Categorieën

Over Ves-Parts.com

Beste bezoeker,

Al ruim 25 jaar ben ik werkzaam in de tweewielerbranche en naast mijn werk zijn oldtimers (Puch, Kreidler, enz.) mijn hobby.

De liefde voor Vespa is ontstaan tijdens een vakantie in Toscane. Daar heb ik het Vespa museum bezocht en ik was op slag verkocht. De Vespa-artikelen die in het museum werden getoond, konden jammer genoeg niet worden verkocht en zodoende ben ik in contact gekomen met een uitgever van Vespa boeken & posters in Italië.

Daarna heb ik op diverse beursen in Nederland en België gestaan om deze artikelen te verkopen. Op een van deze beurzen werd ik er op geattendeerd dat de website te koop aangeboden werd. Dit leek mij een ultieme mogelijkheid om mijn Vespa-artikelen aan een groter publiek te presenteren en mij nog meer te verdiepen in alles wat met Vespa te maken heeft.

Vanaf die tijd is er veel veranderd aan de site en heeft deze zich ontwikkeld tot een Vespa-webshop, waar u terecht kunt voor al uw Vespa-artikelen!

Met vriendelijke groet,
Ves-Parts.com

Ves-Parts.com: de onafhankelijke scootershop

Ves-Parts.com is een site van Italy Parts, een handelsnaam van Tensen Tweewielers Westland: dé onafhankelijke Vespa specialist. Ves-Parts.com opereert geheel zelfstandig en is op geen enkele wijze verbonden met en worden op geen enkele wijze onderschreven dan wel ondersteund door Vespa en/of Piaggio & C. S.p.A.

Kortom: Voor Vespa-liefhebbers, door Vespa-liefhebbers.  

Bedrijfsgegevens:

Tensen Tweewielers Westland is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder: 
KVK: 74098306
BTW: NL0020.98.874.b84

IBAN: NL73RABO0373282192
BIC: RABONL2U