Vespa Helmen Fiber & Carbon

Vespa Helmen Fiber & Carbon 

Toont 1 - 1 van 1 item
Toont 1 - 1 van 1 item

Vespa Helmen Fiber & Carbon

Vespa Helmen met de hoogste kwaliteit. Dat zijn de de Vespa V-Fiber Jet Special jethelmen. Voor een stijlvolle rit op uw scooter of motorscooter draagt u een van de V-Fiber helmen. Deze combineren hoogwaardige afwerking met een eenvoudige, maar chique stijl.

Helmen met een langere levensduur

De V-Fiber zijn speciale jethelmen. In tegenstelling tot de meeste andere helmen zijn ze daarom niet gemaakt van kunststoffen, welke in de loop van tijd bros worden. Hierdoor neemt hun beschermende functie af en werken ze na een bepaalde tijd niet meer. Dit is bijvoorbeeld het geval bij een helm van PE met een geadviseerde maximum gebruiksduur van 3 jaar, of de meeste Vespa helmen van kwaliteits-ABS met een levensduur van ca. 5 jaar. 

Nu tijdelijk gratis verzending op alle Vespa Helmen

Wanneer u een Vespa helm bestelt ontvangt u nu tijdelijk gratis verzending. Deze actie geldt voor alle Vespa helmen, jethelmen en integraalhelmen voor verzending van de helm naar Nederland of België. Voor andere landen ontvangt u een gelijk bedrag aan korting op uw verzendkosten. Let op: Dit is een tijdelijke actie!

Scooterhelmen van Glass Fiber reinforced polyester

De V-Fiber helmen zijn gemaakt van een glasvezelversterkte polyester en verouderen niet. Hierdoor hebben deze in principe een onbegrensde levensduur. (Mits de helm vrij is van zichtbare en onzichtbare mechanische beschadigingen door bijvoorbeeld vallen of zeer hoge temperaturen.)

U bent momenteel in de categorie Vespa Helmen Fiber & Carbon. Deze categorie bevat 1 product