Vespa Helmen Fiber & Carbon

Vespa Helmen Fiber & Carbon 

Vespa Helmen Fiber & Carbon

Vespa Helmen met de hoogste kwaliteit. Dat zijn de de Vespa V-Fiber Jet Special jethelmen. Voor een stijlvolle rit op uw scooter of motorscooter draagt u een van de V-Fiber helmen. Deze combineren hoogwaardige afwerking met een eenvoudige, maar chique stijl.

Helmen met een langere levensduur

De V-Fiber zijn speciale jethelmen. In tegenstelling tot de meeste andere helmen zijn ze daarom niet gemaakt van kunststoffen, welke in de loop van tijd bros worden. Hierdoor neemt hun beschermende functie af en werken ze na een bepaalde tijd niet meer. Dit is bijvoorbeeld het geval bij een helm van PE met een geadviseerde maximum gebruiksduur van 3 jaar, of de meeste Vespa helmen van kwaliteits-ABS met een levensduur van ca. 5 jaar.

Scooterhelmen van Glass Fiber reinforced polyester

De V-Fiber helmen zijn gemaakt van een glasvezelversterkte polyester en verouderen niet. Hierdoor hebben deze in principe een onbegrensde levensduur. (Mits de helm vrij is van zichtbare en onzichtbare mechanische beschadigingen door bijvoorbeeld vallen of zeer hoge temperaturen.)

U bent momenteel in de categorie Vespa Helmen Fiber & Carbon. Helaas zijn er in deze categorie momenteel geen producten verkrijgbaar.
Ons assortiment wordt voortdurend geactualiseerd en uitgebreid.