Vespa Geuren en Parfums

Vespa Geuren en Parfums 

Vespa Geuren en Parfums

Vespa: The scent of freedom

Zo ruikt de vrijheid. De Vespa scooter is synoniem met de Italiaanse levensstijl en iconisch symbool van luxe, stijl en elegantie. Geniet van de geur van La Dolce Vita met de Vespa geuren voor hem en haar. 

Vespa Parfums

In navolging van de legendarische stijl en kleurrijke geest van de Vespa ontwerpers, is deze geur een uiting van het plezier en de vrijheid horende bij een tochtje op de Vespa scooter. Het is volgens de parfumeurs niet voor niets The scent of freedom. Met deze Vespa geuren voelt u de wind in uw haar en de zon op uw huid, genietend van het moment, alsof u rijdt door de Italiaanse rivièra. Omarm de Italiaanse stijl, ontdek de Vespa parfums en de aantrekkelijke geur van de vrijheid.

Eau de Toilette, After shave en Deodorant Body Spray

De Vespa geuren zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, in een wisselend assortiment. De parfums zitten in een glazen flesje, met de vorm geïnspireerd op de voorzijde van het beenschild van een Vespa scooter. Het zilveren dopje doet denken aan een Vespa handvat. Beide parfums zijn voorzien van een aantrekkelijke verpakking met een zilveren Vespa logo. Kortom: Leuk om uzelf te verwennen - of een ander.

U bent momenteel in de categorie Vespa Geuren en Parfums. Helaas zijn er in deze categorie momenteel geen producten verkrijgbaar.
Ons assortiment wordt voortdurend geactualiseerd en uitgebreid.