Vespa Onderhoud en Slijtagedelen

Vespa Onderhoud en Slijtagedelen 

Subcategorieën

 • Vespa Reinigen en Schoonmaken

  Wilt u uw Vespa reinigen? Met deze speciale Vespa reinigings-producten houdt u uw Vespa in topconditie. Scooter wasborstels, scooter shampoo en wax, Vespa velgenborstels en andere reinigingsmiddelen om uw Vespa schoon te houden: Te koop bij ves-parts.com (voorheen VespaParts). Vespa chrome polish en scooter wax om uw uw Vespa scooter netjes te houden. Het grootste assortiment Vespa artikelen!

 • Vespa Scooter Gereedschap
 • Vespa Scooter Lakreparatie en Lakwerk

  Vespa Lakstiften

  Hebt u een kleine lakbeschadiging aan het plaatwerk van uw Vespa scooter? Lelijke plekjes in uw lakwerk lost u eenvoudig zelf op met een originele Vespa lakstift van Piaggio. Deze Vespa lakstiften voorkomen roest van het kale plaatwerk en zorgen ervoor dat beschadigingen van uw Vespa netjes zijn weggewerkt.

  Voor enkele matte lakken of metallic lakken wordt geadviseerd om na het aanbrengen van de juiste kleur met de lakstift af te werken met een transparante afwerklak / toplak. Deze lak zorgt voor het matte effect of geeft de metaalachtige metallic glans. En extra voordeel is de aanvullende water- en UV-bescherming.

  Vespa Spuitlakken

  Geven uw Vespa weer kleur.

  Voor grotere beschadigingen is een Vespa lakstift wellicht niet afdoende. In dat geval kunt u kiezen voor een rigoreuze aanpak: Het bijwerken met een Vespa spuitlak uit een spuitbus. Deze geven een nog strakker en netter resultaat, echter is hier wel wat meer ervaring voor vereist. Vaak is het beste om de ondergrond eerst lichtjes op te schuren, of in elk geval goed te ontvetten. Vervolgens kan de spuitlak in meerdere, dunne lagen worden aangebracht.

  Welke Vespa plaatwerkkleur u ook hebt, voor de meeste recente Vespa scooters hebben we de juiste kleuren in ons assortiment! Zowel als lakstift of spuitbus. Zo bent u in elk geval zeker van de juiste kleur, of het nu een Vespa Primavera, Sprint, LX, Vespa S of Vespa PX is.

 • Vespa Scooter Onderhoud

Vespa Onderhoud en Slijtagedelen

Met goed onderhoud loopt uw Vespa scooter gesmeerd.

Alle techniek heeft onderhoud nodig. Zelfs uw Vespa scooter heeft niet het oneindige leven. Om echter zo veel mogelijk in de buurt te komen, is het van belang af en toe wat onderhoud te geven aan uw Italiaanse tweewieler. De meest voorkomende Vespa slijtagedelen zijn hier voor u op een rijtje gezet.

Onderhoud uw Vespa met het juiste Gereedschap

Het onderhoud aan uw Vespa scooter gaat net wat makkelijker met het juiste gereedschap. Let goed op de juiste maat van het scooteronderdeel voor u het gereedschap besteld: zo hebben oudere Vespa's heel andere bougiesschokbrekers en banden dan nieuwe modellen.

U bent momenteel in de categorie Vespa Onderhoud en Slijtagedelen. Deze categorie bevat subcategoriën.